lauantai 27. elokuuta 2016

Top 5 Friday: Viisi kirjaa, jotka ovat edelleen lukulistalla


Pätkä vanhasta tbr-listasta. Väritetyt tarkoittavat kai luettuja ja OH omaa hyllyä,
mutta lihavoinnin merkitys on hämärän peitossa.
August 23: Ten Books That Have Been On Your Shelf (Or TBR) From Before You Started Blogging That You STILL Haven't Read Yet (this is going to be sad considering how many of those I have unread six years later...) (The Broke and the Bookish)

Viisi kirjaa, jotka ovat olleet lukulistalla jo ennen blogin aloittamista... ja ovat edelleen lukematta

Löysin vanhan tbr100-listani (kuvassa siitä pätkä) noin vuodelta 2011. En muista enää, millä perusteella olen mitäkin kirjoja lisännyt, mutta tässä esimerkkejä listalta:

1. Agatha Christie: Eikä yksikään pelastunut

2. Ernest Hemmingway: Vanhus ja meri

3. Milan Kundera: Olemisen sietämätön keveys

4. Sofi Oksanen: Puhdistus

5. Richard Bach: Lokki Joonatan

Kaikki viisi ovat edelleen ihan kiinnostavia, mutta eivät kirjoja, jotka olisi pakko päästä lukemaan. Ei kai, kun en ole vieläkään niitä lukenut. Olisikin kiinnostavaa päästä kurkistamaan viiden vuoden takaisiin ajatuksiini. Jonkinlaista klassikko- tai tunnettavuusajatusta olen ehkä noudattanut?

2 kommenttia:

 1. Uh tuli omat varmaan myös viiden vuoden takaiset TBR-listat mieleen: täynnä klassikoita. Meno kävi jossain välissä liian puisevaksi ja aloin lukemaan ihan mitä milloinkin huvittaa. Enkä kadu :D Olen lukenut nuo kaikki viisi ja Eikä yksikään pelastunut on huippu! Kunderastakin tykkäsin, mutta muista en yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku muukin on harrastanut näitä klassikkolistoja (ja hylännyt ne). Ilmeisesti yleinen vaiva kirjaihmisillä :D

   Eikä yksikään pelastunut kiinnostaa kyllä (ja tuntuu aukolta sivistyksessä), joten se päätyy varmaan vielä lukupinoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)