lauantai 13. elokuuta 2016

Top 5 Friday: Viisi kirjaisaa asiaa, jotka haluaisin omistaa

The Broke and the Bookish -blogista on lähtöisin Top 10 Tuesday, jossa viikoittain listataan omia kirjallisia suosikkeja tai inhokkeja. Erilaisten (kirja)listojen väsääminen on nautinnollista, joten tästä lähtien blogiini ilmestyy haasteesta lyhennetty perjantaiversio.August 9: Top Ten Tuesday REWIND -- go back and do a topic you missed over the years or recently or a topic you really want to revisit 

Valitsin numeron 186:
Viisi kirjaisaa asiaa (ei kirjoja), jotka haluaisin omistaa

1. Salaisen, kirjahyllystä aukeavan oven. Kuka ei haluaisi tällaista? (Alla oleva video ilmestyi kerran Youtube-suosituksiini ja siitä asti olen odottanut, että joku kätevä ihminen tulisi ja rakentaisi tämän minulle):

2. Tällaisen vaatehuoneeseen rakennetun minikirjaston:3. Hieman pölyisen, sokkeloisen kodin, johon mahtuisi tarpeeksi suuri kirjakokoelma. Hyllyjä niin keittiössä kuin kylpyhuoneessakin ja mukavia lukukoloja niiden välissä. (Nämä kolme ensimmäistä ovat käytännössä sama toive, mutta tätä minä toivon :D)

4. Tämä on ilmeisesti melko yleinen toive, mutta kirjahylly, joka päivittyy lukulistani mukaan. Hokkuspokkus, klikkasin kirjaa Goodreadsissa ja se ilmestyi hyllylleni! (Ilman että rahaa paloi kirjaan tai toimituskuluihin eikä tarvinnut odotella. Okei, e-kirja, mutta haluaisin fyysisiin kirjoihin saman toiminnon.)

5. Portti, josta pääsisin vierailemaan lukemieni kirjojeni maailmoissa. (Nämä menevät vain realistisemmiksi) Vierailisin ainakin Vihervaarassa ja Tylypahkassa näin alkuun ja kävisin ihmettelemässä O'Harojen Taraa ja vaihtaisin muutaman sanan Piin kanssa pelastusveneessä (hänellä olisi varmaan mielenkiintoisia ajatuksia).
4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)