sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Top 5 Friday: Kirjat, jotka toivoisin näkeväni tv-sarjoina

September 6:  In honor of Fall Tv, do a tv-themed topic! Top ten favorite tv shows of all time, ten new shows coming out this Fall that are on my radar, tv shows I wish never got cancelled, tv shows I would recommend to book characters, books I wish would be tv shows, ten favorite shows from the late 90's or early 2000's, ten tv shows for every fantasy lover, etc. (The Broke and the Bookish)

Kirjat, jotka toivoisin näkeväni tv-sarjoina


1. J. K. Rowling: Harry Potterit

Kuvitelkaa sitä yksityiskohtien määrää, joka saataisiin upotettua sovitukseen (verrattuna Harry Potter -elokuviin), kun käytettävänä olisivat kokonaiset tuotantokaudet. Nykyään, kun kaikki seitsemän on julkaistu, tv-sarjan tekijät tietäisivät mihin keskittyä, mitä on tulossa ja minkälaisia salaisuuksia minkäkin hahmon pinnan alla piilee.


2. Lemony Snicket: Surkeiden sattumusten sarja

Nämä olivat suosikkikirjojani lapsena. Ensimmäisten kirjojen pohjalta tehty elokuva oli ok, mutta unelmieni tv-sarjassa olisi mukana kaikki kirjat ja taas niitä yksityiskohtia...

Ei kun oho: http://www.imdb.com/title/tt4834206/
(!!!)

3. L. M. Montgomery: Kotikunnaan Rilla

En tiedä, kestäisinkö tätä, mutta tämä fanitraileri on se mitä haluan:4. Haruki Murakami: 1Q84

Olisi äärimmäisen kiinnostavaa nähdä tämä paksukainen tv-sarjana. En ole vieläkään ihan varma, mitä kirjassa tapahtui tai mitä tv-sarjassa tapahtuisi, mutta voin kuvitella kaksi kuuta leikkikentän yläpuolella ja unenomaisen tunnelman, joka sarjassa olisi.

5. Satu Koskimies: Hurmion tyttäret

Ihastuin kirjaan sen ilmestymisaikoihin (2009) ja vaikka en ole sen jälkeen sitä lukenut, enkä tiedä ihastuisinko uudestaan, näkisin hurmion mielelläni tv-ruudulla!

4 kommenttia:

 1. Harry Potter -sarja olisi varmasti mainio! Toivoisin myös televisiosarjaa Enni Mustosen Syrjästäkatsojan tarinoita -kirjasarjasta. Satsattaisiinpa televisiossa yhä laatudraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hömppää kyllä riittää (ja sillekin on paikkansa), mutta muutakin voisi katsoa.

   Syrjästäkatsojan tarinoita onkin minulla vielä tutustumatta, vaikka on kyllä vaikuttanut kiinnostavalta :)

   Poista
 2. Mainio TOP-listan aihe! Tv-sarja antaa todella paljon enemmän mahdollisuuksia juuri yksityiskohtien viilaamiseen. Leffat menevät usein niin mutkat suoriksi -tyylillä, että ihan hirvittää katsoa jos kirja on yhtään sydäntä lähellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka yrittää muistaa että elokuvaan täytyy tehdä muutoksia kirjaan verrattuna, hirvitys on tosiaan usein se päällimmäinen tunne :D Jotain puuttuu ja juoni menee omiaan ja hahmotkin näyttävät väärältä... Huh.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)