sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Top 5 Friday: Suosikkini paranormaalista romantiikasta

September 13: Top Ten ALL TIME Favorite Books Of X Genre (I know, I know. Picking all time faves. I'm MEAN. But I like knowing people's definitive faves). Can also break it down into sub-genre if that helps? (The Broke and the Bookish)Suosikkini paranormaalista romantiikasta

En useinkaan lue paranormaalia romantiikkaa, mutta joskus harvoin tulee poistuttua mukavuusalueelta ja tartuttua siihenkin! 

1. Häivähdys
Häivähdyksen ja sen jatko-osat luin joskus kaukasina teinivuosina. Näissä oli ihanan herkkä tunnelma ja maailman suloisin ihmissusi-runopoika, johon saatoin vähän ihastua.


2. Käärmeenlumooja
Unna ja Rufus ovat sarjan pääpari, mutta vähintään yhtä paljon pidin sivuhahmoista. Olen omalla mukavuusalueellanikin hahmo- tai tunnelmavetoinen lukija. Monimutkaiset maailmanpelastusjuonet tai hurjat taistelukohtaukset ovat vähän plääh.

3. Jäljellä ja Toisaalla
No joo, tämä ei ole paranormaalia romantiikkaa, enemmänkin scifiä tai dystopiaa, mutta hyshys. Kirjaparin idea oli kiinnostava ja lukaisin molemmat parissa päivässä.

4. Susiraja
Tutustuin Raisaan ja Mikaeliin kesälukemisena ja ihaniahan he ovat. Pidin siitä, miten Raisa ja kykynsä vahvistuvat sarjan edetessä ja pisteet hänen kykyjensä omaperäiselle selitykselle.

5. Aikamatkustajan vaimo
Ei varsinaista paranormaalia romantiikkaa, ainakaan nuorten sellaista, mutta ei aivan tavallistakaan! Rakastan kirjan ideaa aikamatkustuksesta geenivirheenä tai sairautena, jolla sille saadaan uskottava selitys. (Tästä ehkä nähdään, miksi yliluonnollisuus ei varsinaisesti ole minun juttuni.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)