perjantai 30. syyskuuta 2016

Top 5 Friday: Syksyn to be read -lista

Kuva 
September 27: Books On My Fall TBR List (The Broke and the Bookish)


Syksyn tbr-lista


1. J. K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany: Harry Potter and the Cursed Child

Olen ollut tämän kanssa kahden vaiheilla koko kesän. En aio lukea, ehkä sittenkin... Loppujen lopuksi huijaan vain itseäni, kyllähän tämä löytyy lukupinostani ennemmin tai myöhemmin. Juonenkäänteet ovat kuulemma hölmöjä ja osa hahmoista kummasti muutettuja, mutta se on kuitenkin Harry Potter.

2. J. K. Rowling: Power, Politics And Pesky Poltergeists, Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies & Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide

Harry Pottereiden ystävällä pitää kiirettä, jos aikoo pysyä kärryillä näytelmistä, elokuvista, uusista kirjoista ja ties mistä. Suhtaudun näihin hiukan toiveikkaammin kuin Cursed Childiin.

3. Haruki Murakami: Miehiä ilman naisia 

Olen vähän tipahtanut Murakamin kirjojen suomennostahdista, Maailmanloppu ja ihmemaakin on vielä lukematta (pitkäaikaisesti kesken.) No mutta vielä joskus.

4. Raija Oranen: Ackté!

Tämän löysin Adlibriksen uutuuksia selatessani. Sisälläni on pieni pehmeä kohta vuosisadanvaihteelle, varsinkin jos ollaan Pariisissa 

5. Harper Lee: Kaikki taivaan linnut

Kaikki taivaan linnut on enemmänkin viime syksyn tbr-listaa. Elän siinä käsityksessä että tämä ei ole yhtä hyvä kuin aikaisempi osa, Kuin surmaisi satakielen, joten ehkä se siksi on jäänyt muiden luettavieni jalkoihin. Haluaisin kuitenkin lukea tämän.

Palataan asiaan sitten syksyn jälkeen, kuinka moni näistä on tullut luettua vai onko muita kirjoja taas kiilannut väliin. Ikuinen ihmetyksenaiheeni on se, miten huonosti lukusuunnitelmat koskaan toteutuvat...

2 kommenttia:

 1. Minulla on vähän samanlaisia ajatuksia Cursed Childista. Haluaisin lukea, mutta toisaalta en kuitenkaan. Ehkä odotan suomennosta ja luen sitten.

  Murakami on minullakin syksyn luettavissa ja itse asiassa tänään aloitinkin Miehiä ilman naisia. Edellinen lukemani Murakami suomennos on Värittömän miehen vaellusvuodet. Maailmanloppu ja ihmemaa on toistaiseksi lukematta, oli vähän turhan järkäleen kokoinen nykyiseen lukuintooni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä melkein jo päätin lukea CC:n alkukielellä, jos luen, mutta Hp-suomennoksetkin ovat niin hyviä. Valintoja ja päätöksiä :D

   Maailmanloppu ja ihmemaa on kyllä paksukainen, vaatii oman aikansa ja hetkensä. Eikä kirjan alku ainakaan täällä ollut pakko lukea -osastoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)