Blogin takana

Tervetuloa blogiini!

Minä olen Joanna Kadoksissa ja bloggaan kirjoista.

Ikää minulla on vähän yli 20 vuotta. Niistä suurin osa on kulunut kirjojen parissa ja uskon, että näin jatkuu myös tulevaisuudessa. Vaikka muu elämä yrittää väliin, löydän (tai kadotan) tieni aina uudestaan sivujen väliin.

Mieluiten luen ihmisistä tavallisissa, tai ei-niin tavallisissa, tilanteissa, ja hahmot ja tunnelma ovat minulle tärkeitä. En innostu monimutkaisista juonista tai fantasiamaailmoista, vaikka ennakkoluuloinen en haluaisi olla. Postauksissani kirjoitan kirjan herättämistä ajatuksista, siitä mikä ärsytti tai ihastutti tai siitä, mihin kiinnitin huomiota juuri tällä lukukerralla.

Pitkäaikaisena rakkautenani ovat vanhat tyttökirjat, joita postautuu myös blogiin silloin tällöin, ja kirjojen lukeminen uudestaan tasaisin väliajoin on yksi tämän rakkauden sivuvaikutus. (Postaan kaikista kirjoista kuitenkin vain kerran, ei huolta.) Tässä blogissa opettelen löytämään myös uutta luettavaa, koska sitähän maailmassa riittää.

Pidän postaukseni spoilerittomina, mutta jos tekstiin eksyy juonipaljastuksia, varoitan niistä tekstin alussa. 

Kirjat on useimmiten hankittu kirjastosta tai kirpputorilta, ja jokainen mielipide on omani. Kuvat kirjoista ovat itse otettuja, jos ei toisin mainita. 

Bloggerin lisäksi löydät minut myös:

Twitteristä, johon linkitän blogini postaukset ja jaan kirjahetkiä elämästäni
Bloglovinista, johon postaukset päivittyvät
Goodreadsista, johon lisään lukemani kirjat

Sähköposti tulee perille osoitteeseen kirjoihinkadonnut[ät]gmail.com

Terveisin

Joanna Kadoksissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)